Blogs

Nieuw: 2023 FORMULER Z11 Series Februari Update
We zijn verheugd om de nieuwste software-update voor de Z11-serie aan te kondigen, die enkele...
"Qsmarter televisies: de ultieme keuze voor een superieure beeld- en geluidskwaliteit
Qsmarter televisies zijn de nieuwste generatie televisies met geavanceerde functies zoals 4K resolutie, ingebouwde smart-tv-platform, stembediening, wifi- en Bluetooth-connectiviteit en meer. Deze televisies zijn ontworpen om een superieure beeldkwaliteit, slimme functies en gebruiksgemak te bieden, waardoor ze een geweldige keuze zijn voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe televisie. Bovendien, met de ingebouwde smart-tv-platform, kunt u toegang krijgen tot een scala aan apps, streaming diensten en andere internet gebaseerde inhoud.
De ultieme gebruiksvriendelijke bioscoopervaring met Qsmarter mediaspelers
Qsmarter mediaspelers zijn een geweldige keuze voor een thuisbioscoop upgrade. De mediaspelers zijn veelzijdig en gebruiksvriendelijk met een intuïtief menu, eenvoudige bediening en geavanceerde functies zoals ondertitels, afspeellijsten, streaming ondersteuning en eigen afspeellijst maken. De beeld- en geluidskwaliteit is hoogwaardig en de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. Upgrade uw thuisbioscoop met Qsmarter mediaspelers.
Introductie van de Z11-serie en MYTVOnline 3
Formuler lanceert vandaag twee nieuwe producten uit de Z11-serie: de Z11 Pro Max en de Z11 Pro. Deze vijfde generatie media streamingapparaten van Formuler vertegenwoordigen het hoogtepunt van OTT streamingtechnologie, zowel wat betreft hardware als software in vergelijking met eerdere generaties Formuler set-top-boxes. De Z11 Pro Max is het vlaggenschipmodel en beschikt over het Android 11 besturingssysteem, 6e generatie AX wireless communicatie en een gloednieuwe Mali G57 GPU voor tot 2x beter grafische prestaties. De Z11 Pro beschikt over Gigabit Ethernet en vergelijkbare features en specificaties als de Z11 Pro Max. Bezoek Ates.tv voor meer informatie over de nieuwe modellen, prijzen en beschikbaarheid.
Introductie van de Formuler Z11 Pro Android 4K Set-top box
De Formuler Z11 Pro is een van de nieuwste set-top boxen op de markt die een aantal indrukwekkende functies biedt, vooral voor streamingdiensten. Het heeft een compact formaat en een simpele zwarte afwerking, met diverse aansluitingen aan de achterkant, waaronder HDMI, Ethernet en USB. De box ondersteunt 4K-resolutie en is voorzien van een snelle processor en 2GB werkgeheugen. Een van de grootste pluspunten is de MyTVOnline 3 software, een gebruiksvriendelijke interface waarmee je eenvoudig toegang krijgt tot je favoriete streamingdiensten en live TV-kanalen met opnamemogelijkheid. In gebruik blijkt de Formuler Z11 Pro zeer snel en responsief te zijn, met vloeiende streaming en live TV-kijken met een helder beeld en goede geluidskwaliteit. Deze set-top box is aan te raden voor wie op zoek is naar een krachtige en gebruiksvriendelijke optie.
Review: Formuler Z11 Pro Max, de ultieme streamingbox voor een geweldige kijkervaring
De Formuler Z11 Pro Max is een geavanceerde IPTV-ontvanger met een compact formaat, snelle prestaties en veelzijdige functies. Het is geschikt voor thuisgebruikers en kleine bedrijven. Het heeft een quad-core processor, 2GB RAM en 16GB opslagruimte, ondersteunt 4K Ultra HD-resolutie en wordt geleverd met MyTVOnline 3 software, een gebruiksvriendelijk platform voor toegang tot IPTV-kanalen en -inhoud, met ondersteuning voor opname, terugkijken en EPG.